Nagyon mély talajú pályán játszottuk utolsó hazai mérkőzésünket a jó erőkből álló Dunaszeg ellen. A mérkőzés úgy indult, hogy rajzolni sem lehetett volna jobban. Alig telt el 12-13 perc, s már 3 : 0 volt az eredmény! Lendületes támadójátékunk és az ellenfél hozzáállása alapján úgy tűnt: ezt a mérkőzést hamar kipipálhatjuk. A hazai csapatból mindenki tudása és küzdeni akarása maximumát nyújtotta. Különösen Bári D. játszott nagy kedvvel és lendülettel, a vendégek nem tudták tartani balszélsőnket. 

A kezdeti sokk után az Enesén is edzősködő Kulcsár Zsolt (Mamus) négyet cserélt pár percen belül. A dunaszegi cserék jelentős minőségi javulást eredményeztek, s rövidesen egy büntetőből szépítettek a vendégek. Az enesei hengert azonban az első játékrészben nem lehetett megállítani: még két alkalommal köszöntek be az enesei fiúk. Igaz, a Duna partiak is lőttek még egy gólt és kihagytak két ziccert. Az első játékrész egyértelműen az Eneséé volt, az álomszerű kezdés rányomta bélyegét a 45 percre.

Nehéz második félidőre számíthattunk. Hiszen az ellenfél soraiban NB I-es játékosok illetve több, magasabb osztályt megjárt játékos is szerepelt. Akik úgy számoltak, nem csalatkoztak. Kontrákra rendezkedtünk be, nagy nyomás nehezedett az enesei kapura. Húsz percet kibekkeltünk gól nélkül, de még mindig volt hátra 25…

Helyzet adódott előttünk, első félidei helyzet kialakításunkat azonban nem tudtuk másolni. Sőtt! Ami félő volt, bekövetkezett. Előbb egy jól eltalált lövés talált utat az enesei kapuba, majd pár perccel a vége előtt ismét büntetőt rúghatott az ellenfél. A képzeletbeli eredményjelző 5 : 5 –t mutatott!

Talán az volt a szerencsénk, hogy a vendégek mindenáron nyerni akartak. A fellazuló védelem hibázott s egy kezezés után most az Enese rúghatott büntetőt. Nagy M. állt a labda mögé s nem hibázott. A hátralévő hosszabbításban a Dunaszeg mindent megtett az egyenlítésért. Az ellentámadásból ismét ez Enese tudott gólt szerezni s ezzel eldőlt a 3 pont sorsa.

Összességeiben megérdemelten nyert a hazai csapat, minden téren jelesre vizsgázott. Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzést láthatott a publikum.

A megszerzett 15 ponttal a 12. helyen zártuk az őszi szezont.

Enese – Dunaszeg 7 : 5 (5 : 2)

G: Bári D. (3), Nagy M. (2), Lengyel P. illetve öngól

Enese U19 - Dunaszeg U19 3 : 3

G: Hécz D. (2), Kovács