Történelmi mérkőzést játszottunk a Megye déli sarkában: először szerepeltünk Győrasszonyfán! A falunapi vereség elég motivációt kellett, hogy jelentsen a revansra…! Csapatunk ennek szellemében lépett pályára: motiváltak voltunk s támadó szellemben küzdöttünk.

A hazaiak ritkán jutottak el az enesei kapuig az első 30 percben – egyértelműen az Enese akarata érvényesült. A vendégek fölénye helyzetekben is megmutatkozott, de nem sikerült bevenni az asszonyfai kaput. A játékrész végéhez közeledve a hazaiak kijöttek a szorításból és eljutottak az enesei kapuhoz – igaz említésre méltó helyzetet nem dolgoztak ki. A második félidőre a vendéglátók érkeztek frissebben.

Ekkor már nagy lehetőségeik is adódtak, de képesek voltak hibázni. Egy nagy helyzetben pedig az enesei kapus volt feladata magaslatán. A percek múlásával kezdett magára találni az Enese. Ismét az ő kezükbe került az irányítás.

A helyzetek elpuskázásába felzárkóztak a hazaiak mellé. Három - négy alkalommal adódott előttük gólszerzési alkalom. A mérkőzés végén is inkább a vendégek akarták a győzelmet jobban, de Fortuna sem állt melléjük. Így maradt a gól nélküli döntetlen. A mérkőzés összképe alapján az Enese közelebb állt a győzelemhez: mind akarásban mind helyzetek kialakításában felülmúlták a Győrasszonyfát. Csupán az lehet a vigasz: idegenben jó az, ’iksz’.

Győrasszonyfa – Enese 0:0

Győrasszonyfa U19 – Enese U19 4:0