A bajnoki reményeket dédelgető Abda látogatott Enesére. Tudtuk, hogy egy sokat futó sok passzal játszó együttest látunk vendégül.

A várakozásnak megfelelően kezdett a vendégcsapat. Az Enese visszahúzódott, átengedte a játékteret a mérkőzés kezdetén. Többet birtokolta a labdát a Rábca-menti csapat, de igazi lehetősége egyszer akadt a félidő folyamán – igaz, akkor Élő Sz. nagy bravúrral mentett. A hazaiak is nyíltabban játszottak amint telt az idő – több helyzetig is eljutottak. Sőt az utolsó percben komoly gólszerzési lehetőség adódott előttük, de nem sikerült értékesíteni. Gól nélküli döntetlennel és valós reménnyel vonult öltözőbe a hazai csapat: a második játékrészben sikerül gólt lőni és nyerni…

A remény azonban hamar megingott. A második játékrészből mindössze pár perc ment el s egy baloldali beadás után gólt fejelt az abdai csatár. Ez megzavarta az Enesét s nem találta a játék ritmusát.

Talán az Abda is nagyobb sebességre kapcsolt …. Egy alkalommal a szerencse mentette meg az enesei kaput a góltól: mindkét kapufát érintette a labda, amely aztán nagy nehezen az alapvonalon túlra került. De rövidesen következett a második vendég találat. Kapusunk kivetődött, a labdát az abdai csatárra ütötte, akiről az a hálóba pattant. A hazaiak mindenáron gólt akartak szerezni s a támadást szorgalmazták. Sajnos ez a védekezés meggyengülését hozta magával és a vendégek még háromszor voltak eredményesek. Aki látta az első félidőt, nem hiszi el a végeredményt…. Egy szervezett, jól focizó – az ellenfélnél jobban! - enesei csapatot láthatott! A második játékrészben az Abda a hazaiak fölé nőtt. A gólkülönbség erősen túlzott, de a második félidei játékával megérdemelten nyert a vendégcsapat.

Enese - Abda 0:5 (0:0)

Meglepetés, pozitív meglepetés U19-es csapatunk győzelme a 2. helyezett vendégek ellen. Ráadásul 10 emberrel értük el a győzelmet!

EneseU19 - Abda U19 3:2
Gólszerzők: Vaszari D. (2) , Szabó T.