Szerdán játszottuk le a búcsúkor elmaradt Püski elleni mérkőzést. A vendégeknek – a bennmaradás végett – fontosabb volt a mérkőzés – nekünk az első tízbe kerülésért kellett küzdenünk……

Nyári melegben indult útjára a labda. Az első játékrészben sok említésre érdemes momentum nem történt. A Püski a biztos védekezést választotta, semmit nem kockáztatott, betömörült saját kapuja elé. A hazaiak lábában – úgy tűnt – a dunakiliti fáradság dominált…
Szinte a levegőben lógott: egy kósza vendégtámadás góllal végződik. Az Enese részéről az első 45 percben egy kapufa és egy óriási gólhelyzet volt feljegyezhető.

A második félidő mozgalmasabbra kerekedett. Az Enese játéka jelentősen megváltozott Dömötör beállásával. Pörgősebb lett, dinamikussá vált. Egyre-másra alakították ki a helyzeteket – szerdán azonban a legnagyobb ziccereket is elhibáztuk. Szemben a kapussal sem tudtuk a hálóba juttatni a labdát. Meleg G., Csillag, Varga Cs. óriási lehetőségeket nem tudott gólra váltani. Tóth Szilárd a második félidőben is eltalálta a kapufát – ezúttal szabadrúgásból. A mérkőzést egy büntető döntötte el – a püski játékos kezezett. A jogos tizenegyest Dömötör Cs. magabiztosan értékesítette.

A félidő folyamán a vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség. Egy ízben Élő Sz. védett nagyot, a többit elügyetlenkedték a vendégek. Az utolsó percekben is veszélyeztették a hazai kaput – az enesei játékosok szintén sokat tettek, hogy az ellenfél gólhelyzetbe kerüljön….

Minden jó, ha vége jó….egy nehezen kiharcolt győzelmet könyvelhettünk el – a 90 perc alatt a szerencsével sem álltunk hadilábon. Azonban összességében megérdemelt 3 pont került a „kasszába” – egy helyet előbbre léptünk, a 9. pozícióból várjuk az utolsó fordulót.


Enese - Püski 1 : 0 (0:0)
G.: Dömötör

Az U21-es csapatok mérkőzése elmaradt, a Püski nem jelent meg.