Lendületben van csapatunk! Az elmúlt hetekben több fontos győzelmet – s vele együtt három pontot könyvelhettünk el. A tavasszal nagyon gyengén szereplő Károlyháza fogadott bennünket.

Ideális fociidőben kezdődött a mérkőzés. A vendégek kezdeményeztek és a mérkőzés elején egy ritkán látható bombagóllal vezetést szereztek: Nagy József szánta el magát lövésre a kaputól 30 méterre – a labda védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba. A vezetés megnyugtatta az Enesét, egyértelműen uralta a játékot. Már a félidő derekán eldönthette volna a mérkőzést, előbb Lengyel P. hibázott ziccerben, majd kétszer is a kapufa segítette ki a hazai csapatot. Pár perccel a félidő vége előtt az enesei kapus óriási kirúgását a károlyházi védő elvétette, Lengyel P. lecsapott a labdára és a kapust kicselezve a kapuba rúgta a játékszert.

A második félidő kezdetén a Károlyháza nagy erőket mozgósított a szépítésért – azonban a helyzetig sem jutottak el. ( Az első játékrészben volt egy lehetőségük)

A 30. perc táján a csereként beállt Varga Csaba futott el a jobb oldalon - már ő is gólt rúghatott volna – bepasszolta a ziccerben lévő Lengyelnek, aki nem hibázott.

A gól megtörte a hazaiakat, támadásaikba még kevesebb erőt adtak… A vereségüket Varga Csaba gólja tette még súlyosabbá pár perccel a vége előtt. Majd hogy teljes legyen az enesei öröm, az utolsó percben Kiss Milán fejelt a kapuba egy szögletet követően. 

Ilyen különbséggel is megérdemelten nyert a vendégcsapat. A hazaiak érdemi ellenállást nem tudtak kifejteni. További jó szerepléssel több helyet ugorhat előre az

Enese – erre minden esély megvan!

Károlyháza – Enese 0:5 (0:2)
G: Lengyel P (2) , Varga Cs , Kiss M , Nagy J

A második félidőben 10 emberrel játszó Enese vereséget szenvedett Károlyházán.
Károlyháza U21 – Enese U21
G: Szabó A.

Update cookies preferences