A településfejlesztési és településrendezési, valamint a településképi dokumentumok partnerségi egyeztetésének helyi szabályairól szóló Enese Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2/2023. (I.31.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet 75. § (1) bekezdésében előírtak szerint a községi önkormányzat partnerségi egyeztetést kezdeményezett fenti témában.

A partnerségi egyeztetés témája:

Enese Község településrendezési eszközeinek felülvizsgálata

A véleményezési anyag megtekinthető a

https://enese.hu/index.php/onkormanyzat/enese-rendezesi-terve/rendezesi-terv-felulvizsgalat-msz-21163

oldalon.

A témával kapcsolatos lakossági fórum időpontja:

2023. február 23. (csütörtök) 17:00 óra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Nagyterme (9143 Enese, Szabadság út 25.)

A lakossági fórumot követően 2023. március 3-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek az alábbi módokon:

Írásos észrevétel Polgármesteri Hivatal címére (9143 Enese, Szabadság út 25.) történő megküldésével, elektronikus levélben történő megküldéssel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Enese, 2023. február 13.

Mesterházy József sk.
polgármester