A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló Enese Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2/2017. (II. 24.) önkormányzati rendeletében meghatározottak szerint, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42/A.§ (1) bekezdésében előírtak szerint a község Önkormányzata partnerségi egyeztetést kezdeményez.

A partnerségi egyeztetés témája:

A belterület északi részén (503 hrsz.), a Dózsa György utcától keletre található falusias lakóterületi fejlesztés kibővítése Bezi irányában. Itt a zöld közpark (Zkp) módosulna falusias lakóterületté (Lf), csatlakozva a mellette lévő fejlesztési folthoz.

A véleményezési anyag megtekinthető IDE kattintva.

A témával kapcsolatos lakossági fórum időpontja:

2021. november 8. (hétfő) 17:30 óra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Nagyterme (9143 Enese, Szabadság út 25.)

A lakossági fórumot követően 2021. november 16-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek az alábbi módokon:

Írásos észrevétel Polgármesteri Hivatal címére (9143 Enese, Szabadság út 25.) történő megküldésével, elektronikus levélben történő megküldéssel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Enese, 2021. október 25.

                                                                                    Mesterházy József
polgármester