Tisztelt Lakosság!

Az emelkedő megbetegedésekre tekintettel a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III.5.) Korm. rendelet értelmében tájékoztatom Önöket, hogy

2021. március 8. napjától - 2021. március 22. napjáig

az Enesei Közös Önkormányzati Hivatalban

(9143 Enese, Szabadság u. 25.)

az ügyfélfogadás szünetel.

Ügyfeleink számára az elektronikus ügyintézés továbbra is biztosított. Kollégáink a 06-96/363-013-as telefonszámon rendelkezésre állnak munkaidőben, valamint az alábbi elektronikus levelezési címeinken is fogadják megkereséseiket.

Elérhetőségek

Telefonszám: 06 96 363 013                         Mobilszám: 06 20 433 7003

Mesterházy József polgármester                  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csapó-Molnár Violetta jegyző                 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(anyakönyvi ügyek)

Horváth Ibolya                                                    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(szociális ügyek)

Nagy László                                 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(igazgatási ügyek)

Vargáné Erdélyi Andrea             Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(pénzügy, adóügyek)

Személyes ügyintézésre csak kiemelten fontos, halaszthatatlan esetekben  időpont egyeztetés után, a higiéniai és járványügyi szabályok betartása mellett biztosítunk lehetőséget. Ez esetben kérjük, hogy csak az ügyintézésre jogosult jelenjen meg kísérő nélkül!

Továbbá tájékoztatom Önöket, hogy a Kormányrendelet szerint:

Az óvodában rendkívüli szünet van érvényben 2021. március 8-tól 2021. április 7. napjáig, az általános iskola ezen időszakban tantermen kívüli, digitális munkarendben működik.

Az óvodában elrendelt rendkívüli szünet, illetve az általános iskolában bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. Felkérem a szülőket, hogy gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

Közterületen, illetve nyilvános helyen mindenki köteles más emberrel a szociális érintkezést – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legszűkebb személyi körre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani. A települések belterületén, az utcán és a közterületen mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. A maszkviselés alól kivételt képez a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy.

A kijárási tilalmon kívüli időben az egyéni szabadidős sporttevékenység külterületen, valamint a települések belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható, azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani. Az egyéni szabadidős sporttevékenység során nem kell a maszkot viselni.

Kérem a Tisztelt Lakosságot ezen szabályok fokozott betartására!

Legyünk elővigyázatosak és vigyázzunk egymásra!

Enese, 2021. március 8.

                                                                         Csapó-Molnár Violetta
jegyző