Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében a 478/2020.(XI.03.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az

ENESEI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

(9143 Enese, Szabadság u. 25.)

2020. NOVEMBER 6. napjától HATÁROZATLAN IDEIG

A SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLATOT SZÜNETELTETI

Személyes ügyintézésre csak kiemelten fontos, halaszthatatlan esetekben  időpont egyeztetés után, a higiéniai és járványügyi szabályok betartása mellett biztosítunk lehetőséget.

Elérhetőségek

Telefonszám: 06 96 363 013                         Mobilszám: 06 20 433 7003

Mesterházy József polgármester                  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csapó-Molnár Violetta jegyző                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagyné Pongrácz Gyöngyi                           Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(szociális ügyek, anyakönyvvezetés)

Nagy László                                                 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(igazgatási ügyek)

Vargáné Erdélyi Andrea                               Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(pénzügy, adóügyek)

Kérjük szíves megértésüket, legyünk elővigyázatosak és vigyázzunk egymásra!

Enese, 2020. november 5.

                                                                             Csapó-Molnár Violettajegyző